Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Euro 2024 Programul Complet


Https Www Protv Ro Articol 100931 Saptamana Aceasta Incepe Euro 2024 Campionatul European De Fotbal Va Putea Fi Urmarit La Pro Tv Si Pe Voyo

Euro 2024: Programul complet

51 de partide, 36 în faza grupelor și 15 în fazele eliminatorii

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a anunțat programul complet al Campionatului European de Fotbal din 2024 (Euro 2024), care va avea loc în Germania. Turneul va fi cel de-al 17-lea Campionat European și va avea loc de la 14 iunie la 14 iulie.

Faza grupelor

Faza grupelor va cuprinde 36 de meciuri, disputate între 14 și 26 iunie. Cele 24 de echipe participante vor fi împărțite în șase grupe de câte patru echipe. Cele două echipe de top din fiecare grupă, precum și cele patru echipe clasate pe locul trei cu cele mai multe puncte, vor avansa în fazele eliminatorii.

Fazele eliminatorii

Fazele eliminatorii vor începe cu optimile de finală, care vor avea loc între 29 iunie și 3 iulie. Urmează sferturile de finală, programate între 5 și 7 iulie, semifinalele, programate între 9 și 11 iulie, și finala, care va avea loc pe Stadionul Olimpic din Berlin, pe 14 iulie.

Concluzie

Cu 51 de partide de înaltă calitate, programul Euro 2024 promite un turneu captivant și plin de acțiune. Cele mai bune echipe din Europa vor concura pentru cel mai prestigios trofeu al fotbalului internațional, iar fanii se pot aștepta la meciuri dramatice, abilități de excepție și momente de neuitat pe parcursul turneului.



Https Www G4media Ro Incepe Campionatul European De Fotbal 2024 Tot Ce Trebuie Sa Stii Despre Competitia La Care Participa Si Romania Html

Comments